People admiring a giant blue parrot on Potters' field advertising UKTV

UKTV媒体频道英国总部

让工作如在家烘焙一样放松享受

地址
英国伦敦
服务
室内设计
产业
办公空间
面积
32,500平方英尺
Giant blue parrot's head looking out over UKTV workspace, black leather sofas and and staircase

49英尺高的鹦鹉头 

本项目是为位于伦敦西区的英国电视台总部打造办公空间,其别具匠心的设计均能在细节中体现:无论是巨大的鹦鹉头装饰,身着闪亮盔甲的骑士,还是能够穿透墙壁的桌子。该一空间贯穿上下两层,由PENSON定制的标志性楼梯奠定主体氛围。 

man working on a laptop in a wooden suspended swing seat in UKTV's HQ
iconWork from anywhere
A small plastic bright blue & yellow parrot lying on a white credenza unit with a white table and black chairs in the foreground
iconAn ode to Monty Python

“创新力在同事之间频繁的交流中不经意地突然涌现。”

达伦·查尔兹 英国电视台行政总裁
A modern room with vibrant blue flooring and dark leather retro sofas surrounding a coffee table. A light blue neon sign hangs on the wall and green leafy tall plants are in pots at the further end. Bright white circular lights hang suspended from the ceiling
iconStudio time
bespoke concrete staircase and person walking up it
iconBespoke staircase

对我们来说,本项目最重要的部分是确保英国电视台的总部空间保留了原有的独特社交属性。我们为电视台员工打造了无数可供其选择的办公空间,只要他们愿意,绝不用无聊地只待在同一个角落工作。

对大多数人来说,在预算有限的前提下,使用循环利用的材料和二手家具打造出如此令人印象深刻的空间,看上去就是一项不可能的任务。但其实要做到这一点,只需要契合的创意,积极的态度,以及一只风格匹配的大鹦鹉!