Google’s Super HQ

Quintessentially British

Location
London, UK
Services
Interior Design, Workplace
Sector
Technology
Area
160,000 SQ. FT.
Google reception with a union jack wall and suspended google logo sign

Allotments, a 'town hall' and a granny flat. Not, in fact, a scene from The Archers, but just some of the striking features of the award-winning and quintessentially British space we created for Google’s new London HQ.

submarine style door with blue stitching details to the right of the door
iconDoor Details
outdoor terrace with bench seating and hedges overlooking London at night
iconOutdoor Terrace

‘We wish we worked here’

STYLIST
eclectic seating area with a kitsch theme & furniture and floral wall paper
iconThe Granny Flat
Google logo sign above a window reflecting the London skyline
iconGoogle details

We delivered Google’s new super HQ at Central Saint Giles, Covent Garden; a masterpiece of workplace interior design, and office design in London. This important project is balanced between visual fun, unique un-themed concepts and commercialism that other organisations should look at very closely indeed.

Through very shrewd change management and our strategic workplace ethos, highly commercial headcount statistics have been achieved. There are 1250 desks & 1250 meeting chairs or collaboration seats within a floor area that’s no different to any other.

Results Matter

Delivered in 8 weeks

meeting room with floral wallpaper and a screen on the far wall
iconPub Meeting Room